Defneannecigi Yenidoğan ıslak mendilini ne zaman bıraktınız ve hangi markaya geçtiniz?? ben şuan yeni doğan baby me kullanıyorum.. 3 aylık olduk artık devam mendiline geçmek istiyorum.. Memnun kaldığınız marka nedir?
Ipekk Defneannecigi e bebeğin markası olan baby&me kullanıyorum. Geçen günde minies aldım oda hoşuma gitti
HilalAkif Defneannecigi kızımda tuvalet eğitimini verene karar yenidogan kullanmaktan vazgeçmedim çünkü devam mendilleri dediklerimizin içinde bi çok şey var. Zararlı olduğunu düşünmüştüm. Oğlumda da aynı şekilde yapacağım.
Deletedmom47 Ben unibaby yenidoğan ile 1 sene gitmeyi düşünüyorum bekli daha fazla digerleri işe yaramaz 💃🏼
Defneannecigi HilalAkif bende öyle düşünüyordum ama artık büyümeye başlıyoruz diye geçmeyi düşünüyorum
HilalAkif [bilinmeyen] Ben de aldım zeytinyaglidan, pişik yapmadı değil mi içindeki maddeler yüzünden? Bir de kaç aylıksınız? Yenidoğan’dan zeytinyagliya ne zaman geçtiniz?
Serap5252 Unı baybiden slepy geçtim ben aşırı derecede ıslak mendil gidiyor slepy şok gelmişti 4 tane 10.90 gayet güzel ama parfümü unı bay göre baskın
Defneannecigi [bilinmeyen] ne kadar canım sleppy ve 3. Ay doldurduğu için artık kullanırım diye düşünüyorum bende
Deletedmom47 Defneannecigi Etkiliyor tatlım bizim görümce eltş biri 9 biri 5 aylık diğer çocuklarında da değiştirmemişler bumlarda da devam ediyorlar .Almayıncada ya ıslak mendili yıkayıp kullanıyorlar yada pamukla siliyorlar .Her çocuk çok narin olmuyormus ama oda var.
HilalAkif Defneannecigi Sleepy yenidogan kullanıyorum. Cesaret edemiyorum diğerlerine. Çünkü değişik maddeler var içinde.