yyytsen Mrvoykulina ona bir şey diyemem tabi ama sürekli kontrol halinde olabilirseniz belki korktuğunuz gibi olmaz, cünkü bizimki de yavaştan hareketlenmeye çıkmaya çalışmalara başladı sadece yemek yerken yanımda oturtuyorum bende
Mrvoykulina yyytsen ikeanin 500 tl ustu alirsan int.alisverisi yapilabiliyordu degistimi arti k alinabiliyor mu ona uygun minderde aldinjzmi
littleprincemom Mrvoykulina prego aldik biz indirim zamani 500den 350tlye dusmustu yine bakin olmazsa babymallden almistik nette yine 500 yazioda subeden alinca indirimli galiba hemde memnunuzda
Merve-miray Mrvoykulina Civilden sipariş verdim bende. Bu haftaiçi elimde olur inşallah beğeniriz 🙂https://www.civilim.com/kujju-minderli-mama-sandalyesi-turuncu-1228-trn
yyytsen Mrvoykulina minderi de aldım evet ama 500 TL değil ya 150 ya 200 TL civarı sipariş vermek gerekiyor sanırım 3 güne gelmişti
Yasamasebebim Mrvoykulina e bebekten aldık canım 72.90₺ ama bu hafta aynısından a101 bim ve şok a geliyor.! Hangisiydi hatırlamıyorum ama birisinde 50₺ idi. Hafif ve kullanışlı çok memnunum istediğin yere taşıyabiliyorsun