mrv_melina YasemiNYagmur1 ölçekk tablosuna göre her aya 1 ölçek öneriyorlar aslında yani 1 aylik 30 cc gibi mamayı 80 cc olarak nasıl ayarliyorsunuz 🤔 amann bırakın memede uyusun ben o taraftayım evt zor ama çok ihtiyaçları var buna ❤😚
Duygu0606 YasemiNYagmur1 kilosuna göre belirlenir kaç ml mama verilecegi kilosu artıkça verilen mama miktarıda artar.. bu hesaplamauoda doktorunuz yapacaktır
YasemiNYagmur1 Duygu0606 hesaplamayı biliyorum sadece memeden ne kadar emdiği bilinmiyor ya mama miktarı neye göre ayarlanıyor onu merak ettim
Betuloz YasemiNYagmur1 gündüz emziriyorum sadece geceleri 90 ml veriyorum emzirdikten sonra mışıl mışıl uyuyor ama maalesef meme reddi başladı 1 haftadır direniyoruz 😔
YasemiNYagmur1 Betuloz napıyor mesela benimki bazen bağırıyor memeyi alıyor iki çekip kendini geri atıyor tekrar tekrar deniyorum yine aynı uykusu mu var diyorum ama uyumuyor da ağlıyor sakinleştirip veriyorum yine aynı oluyor böyle bişey mi bu meme reddi
Betuloz YasemiNYagmur1 ewet meme reddi sizinki de ama sakın vazgeçmeyin beyaz gürültü açın verin memeyi bizde işe yaradı
Betuloz YasemiNYagmur1 benimki de arada yapıyordu ilk bende anlamadım 1 hafta sonra her gelişinde ağzına alıp ağlamaya başlayınca anladımki meme reddi beyaz gürültüyle düzeldi şimdi