Tugbahuseyinyamac Merhaba tekrar annelerim 28 gün oldum doğum yapalı 40 ımız çıkınca saçlarımı boyatmak istiyorum boyatan var mı tavsiyeleriniz nelerdir ?
2balbiranne Tugbahuseyinyamac hayırlı olsun canık sıkıntı olabileceğini sanmıyorum bebişinizi emanet edecek yakın bir yer bulabilirseniz kuaföre götürmemek için daha iyi olur onun dışında 40 tan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum artık drlar hamileliğin 14.haftasından sonrasına bile sıkıntı yok diyebiliyorlar sende kendini toparlarsın iyi hissedersin 🍒
YasemiNYagmur1 Tugbahuseyinyamac 40 ım çıkar çıkmaz kuaföre koştum boyattım kendime geldim !! Aynaya bakasım gelmiyordu saç boyatmak bile iyi geldi bi sıkıntı da yaşamadım
Tugbahuseyinyamac 2balbiranne kesinlikle evden çıkamamak lohusalık denen bu dönem beni çok yıprattı birde pandemi bir hayli yordu insanın kendini iyi hissetmesi için gerekli gibi ☺️
Ek-istanbul Tugbahuseyinyamac ben götrdüm kuaföre kardesm kapıda bebek arabasnda baktı acıkunca aldm emzirdm hatta saçım yıkanıodu kızım kucagımda emiyodu😂