Mom3 Merhaba arkadaşlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum 🤧 boğaz ağrısı öksürük grip gibi bir şey 😒 He bide baş ağrısı en çabuk nasıl ayaklanabilirim bebeği bile kucağıma alamıyorum her yerim ağrıyor 🤕 bu arada test yaptım negatif yani korona değilim 😔😔
Annesirintugceuzun Mom3 Paça çorbası yapsın size anneniz falan şöyle bol sarımsaklı. Sonra ballı limonlu ılık su, günde 1 tatlı kaşığı kestane balı, ıhlamur. Bunlar beni ayağa dikiyor çabucak ☺️👌
Mom3 Annesirintugceuzun işin kötü tarafı paça çorbası hiç içmedim sevmem 😂😂 annem burda değil ben karşıdayım onlar Beykoz’da 😔😔 keşke olsa ama bu ihlamur bal karışımını denileceğim teşekkür ederim 🙏🏻
Annesirintugceuzun Mom3 Ben de Beykoz’dayım 😍 Siz yapamaz mısınız peki çorbayı. İlaç gibi bir çorba o. 🤤
Balkizlarim Mom3 o çorba çok kolay düdüklü de kaynatın paçayı 2 saat sonra o zten yumuşacık olcak terbiyesini yapicaksin okadar 👌👍
Mom3 Annesirintugceuzun nasıl yapılıyor kavurmadan olur mu ? Suyu kaynatsam evet annemler Beykoz’da çok özlüyorum orayı 😔😔😔🥰🥰
Annesirintugceuzun Mom3 Valla YouTube den açıp izleyin ben bilmiyorum 😁 bana da annem yapıyordu 🤷🏻♀️ Kavurmadan olmaz ama onu biliyorum. 😁
Zelisblt Mom3 markette kuşburnu çayları var, veya ihlamur içebilirsiniz. Bide hastalndığımda en sevdiğim paça çorbası mutlaka için şifaa 😍😍