menekse04 merhaba anneler oğlum 40 ı çıkmadan emmeyi kesti sütüm olmadıgı için mama veriyoruz şuan 2 aylık ama ben emzirmek istiyorum tekrar sütüm gelir mi ne yapmam gerek başına gelen var mı yardımcı olır musunuz
Ikrazumra19 menekse04 kesilen sutun gelebilecegini sanmiyorum birde bibsrona alismistir memeyi tutmasi cok zor
Kelebegimmmm menekse04 çaylardan değil sağmaktan geliyor süt. DüZenli ve sık sağım yapın bir damla bile varsa
Filizderit menekse04 nasil kesildi daha 40 iniz cikmadi cnm uzuldum acaba birseymi ysadiniz kotu de kesildi özel degilse tbi
ervam1 menekse04 esıla milk tea al canım hemen gelir benim 5 cc cikiyo şu 2 damla geldi bu çaydan içtim 60 ccgeliyo 1 ay bitti
menekse04 ervam1 nerden alabilirim bana bilgi verir misiniz denemekte fayda var ama benim hiç gelmiyo şuan
nursocum ervam1 benimde günde 4 defa sağım yaptım 30 cc bile gelmiyor oğlumda artık emmiyor bende sağıp vermek istedim ama sağamadım çay cidden işe yarıyor mu
Kelebegimmmm menekse04 anladım. Hastanlerde böyle bi bölüm varmış. Gebe koçu hemşire doktr kim varsa sorabileceğinz sorun tedaviyle süt getirenlr var. Fakt nasıl ben bilmyrm
Damla0x menekse04 Facebook’ta “ emzirme akademisin ” grubu var oraya yaz bunu detaylı olarak, oradaki tecrübeli doulalar hemen program yapıyor size özel ve sütünüzün gelmesi yüksek ihtimal uyarsanız, umarım gelir mutlaka yaz oraya 🙏🙏🙏