Arencik Allahıma çok şükür doğum kilolarimi verdim. 2 ay olmadı 10 kilo gitti. 93 den 83 e çok mutluyum
elfozyil EcemDuru özel yaptığım bir şey olmadı bende doğum sonrası 12 kilo verdim bir anda 8 i ilk günler Gitii 4 kilo ise bu ay vermişim :) sürekli yiyorum sanırım emzirme etkili birde hep bol su içerim.
Mina_momy Bende aynı şekilde 77den 57ye düştüm 2 ay olmadan 20 kg verdim pek bisey yaptığım sayılmıyor aynı gece gündüz farketmeksizin yiyorum ama bazen hiç vakitten yiyemedigim günlerde oluyor yalnız kızım çok emiyor onun etkisi var mıdır bilmem 😊
Mina_momy elfozyil ikimizde ayniyiz canım bende 20 verdim 8i ilk 4 gün gitti 53 gunluguz bizde 1 buçuk ay içinde 12side gitti 4 litre su içiyorum ve ben ekmek kullanmıyorum yane eskiden de öyleydim sevmiyorum varda tam buğday belki yerim yoksa hiç aramam bile onun dışında herşeyi yiyorum saat farketmeden suya borlcuyum heralde bunu😁😊
Mina_momy elfozyil canım ben sana bişey sorcam sende komple çok vermişsin ondan .. sende hergun tartıliyo musun ben mesela dün tartıldım 57.8 Bugün 57.4 fln böyle mümkün hergün gram olarak oynaması normal mi bazen de 58.2 fln oluyor diğer gün aynı 57ler fln normal mi acaba
elfozyil Mina_momy evet canım gram oynaması normal mesela kalori yakıyoruz her Emzirmede . Tuvalette bile çıkmak gramı etkiliyor🤦🏻♀️🥰 ben her gün değil aylık tartılıyorum takıntı oluyor yoksa rüyamda kendimi tartıda görüyorum 🤣
Mina_momy Seyithamza ben sabah tartılıyorum canım o yüzden merak ettim yemeklerden sonra normal de bu şekil nasıl oluyor onu anlamadım
Kurt45 Kutay_16 82 den 72 olabildim 5 gün sonra 3 aylık OLUCAZ ama hastane süreci 1 aydır yıprandım gerçekten
Kutay_16 Kurt45 benim çocuklarımın arasında bı yas var yani ikisine yetemiyorum kilodan gidiyor oda sanırım
Kurt45 Kutay_16 oo kosusmaca sizin kolay gelsin çocuk büyütmek çok zor tek başına gerçekten rabbim yardımcınız olsun
Mina_momy elfozyil yaa canm merak ettim ben emzirmede 500 kalori gittiğini biliyorum da her emzirirken mi gidiyor o kalori . Benim kizim cok emziriyor ben o zaman cok kalori yakiyorum o zaman yane bebek çok yerse kalori o kadar çok katı yakiliyorr yane 🤔😊