Tuba Mother_ bi kaç zamandır araştırıyorum Philips Lumea Bri959 almaya karar verdim. Henüz kullanmadım ama kullanıp da memnun kalanı çok😊
Deletedmom63 Mother_ phılıps lumea kullanıyorum alalı 1 ay oldu ama daha 2 kere filan kullandım oda üstten bebek küçük olunca zor oluyor ama gayet iyi zaten tüylerim çok ince çabuk etki yapıyor
thisismylife Mother_ remington aldım 3 yıl önce 1-2 kere kullandım yapamadım beceremedim işime gelmedi daha doğrusu satıyorum ilgilenmek istersen sınırsız Işın atımı var bitmiyor yani canım
Denizimderya Tuba bende philips lumea prestige modelini kullanıyorum 8 aydır çok çok çok memnunum pişman olmazsin düşünüyorsan al bence
Ebrarr Deletedmom63 benim de var da kullana kullana azalttım baya ama hamile olduğumu öğrenince bıraktım zararlı dedikleri için şimdi kızım 5 aylık da kullansam bı sakıncası olurmu koltuk altı için falan bilginiz varmi
Deletedmom63 Ebrarr evet kullanın tabi Bi zararı yok sadece kızınız aynı odada bulunmasın ışınları gelmesin onun gözüne o başka odadayken sizde koridorda veya ona uzak bir yerde yapabilirsiniz hem onu da görebileceğiniz bir yerde peki şu an hamile misiniz?
Deletedmom63 Ebrarr kullanın benim kızım da 5 ay 16 günlük ışının ona gelmeyecek Bi şekilde uzaklaştırıyoyrum yanımdan o zaman yapıyorum hiçbir sakıncası yok benim kinin aynısı mı sizin de