AliAsaf Kızlar emzirirken hamile kalan? Yada durum hakkında bilgisi olan. Bir kaç makale araştırdım ama deneyimi olan varsa bilgi verebilir mi?
Mom987 AliAsaf Burda çok gördüm emzirin hamile kalan doktorları riskli görmedikçe devam eden çok. Araştırmalarınız doğru
Deletedmom98 AliAsaf bildigim o cocugun rızkı oluyor emziriliyor ama cok bitap düşersin vitaminlerin süte ve bebegine ayrılacak sana kalmayacak senin depondan gidecek sonuç pert
Aysnr008 AliAsaf kızım 11 aylıktı hamile kaldığımda 18 aylık oluncaya kadar emzirdim oğlum da gayet sağlıklı ve kilolu doğdu
AliAsaf Minikprenseselo araştırma yaptım sağlık problemi olmadıkça sıkıntı yok yazıyor bir çok doktor ana yaşayan anneler varsa merak ettim
Aysnr008 AliAsaf yavaş yavaş bıraktık doktor altı aylık olana kadar emzirebilirsin demişti son bir ay kala gündüz memeyi kestim gece isteyince verdim gece de 5 kez verdiysem 4 e 3 e düşürdüm derken bıraktık zor olmadı
AliAsaf Aysnr008 teşekkür ederim. Biz emme bağımlısıyız desem yeridir uğraşıyorum ama üstüne düştükçe daha çok istiyor. Allah yardımcım olsun dicem artık