Smyrsrht Bebeğim 3 kg doğdu ama sonra kilo verdi 2650 indi şimdi 3 .700 olmuş bir ayı doldurduk acaba sütüm mü yetmiyor diye düşünüyorum sizin bebekler kaç kg
Pineapple20 Smyrsrht 3500 doğmuştu 3200 e düştü sonra birinci ayda 4500gr dı. Günde kaç tane dolu bez alıyorsunuz o önemli. Bir de tabi doktorunuz en doğru bilgiyi verir.
Nummer Smyrsrht benmde 3.200 doğdu şuan 4 kilo 700 gr almış sadece doktorum normal dedi cünkü ilk 15 gün zaten kilo alımı yerine kilo kaybı yaşıyorlar dedi yani biz 700 gr mı 15 günde almış hesaplıyoruz dedi o yüzden içim rahatlamıştı
Meeerveunal Smyrsrht haftada 150 gr alması gerekiyor ilk aylar ve siizin bebeğiniz de yeterince almış sütüm yaramıyor diye birşey olabilir mi rabbim bebeğiniz için Akıtıyor o sütü elbette yarıyor böyle saçma Şeyleri düşünüp dert etmeyin lütfen kendinize
pembekurdele Smyrsrht yeterli bir kilo alımı bence. kızım 3465 doğdu 3160 a kadar düştü şuan 22 günlük 4200 dü 4 gün önce
NaimeYilmaz Smyrsrht Doğumdan sonra 200-300 g kadar gider bebeklerden. Hastane çıkış kilosunu baz almalısınız.