Mrtnur Ya ben şeyi merak ediyorum kız bebeklerinin altını degiştirirken genital bölgesini nasıl temizliyorsunuz dogumdan kalma beyazlıklar hala duruyor korkuyorum acıkcası yada en basitinden krem falan sürdüğümde orasında kalıyor temzleyemyrm tahriş falan olur diye
demir1717 Mrtnur Kız yiğenlerimi büyütürken öğrendiğim kadarıyla, beyazlıklar problem değil. Ancak aynı bizdeki gibi sarı / yeşil renkli veya kötü kokulu, kızarmış vb bir durum olduğunda doktora gösterilmeli. Temizlik önden arkaya doğru yapılır.
Gonul_celen Mrtnur banyoda orayı iyice yıkıyorum bazen eşim kızıuor ama ben baya temizlemeye çalışıyorum altını alırken o kdr mümkün olmuyor ama ztn krem va birikşyor iyice temizlemek gerekiyor diye düşünüyorum
Denizsmom Mrtnur bende ipeğin pamuk mendilini suya batırıp siliyorum, üstten arkaya doğru yapıyordyum hemşire vajinanın iç kısmınıda temizlemem gerektiğini söyledi yoksaidrar yolu enfeksiyonu olurmuş artık arasını açıp orayı da temizliyorm.
Mrtnur Htcgl işte bende bilemedim kenarlarında birikiyor silsem silemyorum acaba kulak çöpüylemi silsem ne bileyim
Mel-sin Doktorum onlar kendi kendine geçer, bebeği enfeksiyondan korur demişti. O yüzden iç bölgeye hiç dokunmuyorum ben. Üstünden silip arkaya doğru temizliyorum
Seybito Ben o beyazlıklar çok olunca siliyorum ıslak mendille -bizim doktorumuz onun sıkıntı olmadığını söyledi ama sarı renk olursa problemmiş ☺️
Mel-sin Mrtnur Rahat ol cnm doktoru söyledi bana. Hatta başlarda akıntı gibiydi. Bu yaşta çocuğun akıntıyla işi ne diye düşünüyordum ki doktor normal, zamanla gecicek dedi. Akıntı geçti, yerini o beyazlıklar aldı.