Kuzeybey2209 https://hizliresim.com/h8aNrQ Göbek bağı düştükten sonra bu hale geldi sizinde böyle miydi kızlar ? Normal mi yardım eder misiniz
Merve_96 Kuzeybey2209 bir doktoruna göster istersen canım pek normal değil gibi bizim hiç böyle olmamıştı
laktas Kuzeybey2209 temizlemek lazım sanırım. Doktora göster bence. Bi de o isilik bezden olmus sanıırım.
Duygusm Kuzeybey2209 Bizim de biraz kanamalı düşmüştü ama lekelenme şeklindeydi. Doktor kan leke gibiyse, kötü koku, akıntı yoksa geçer demişti. Sizin biraz akıntılı gibi sanırım. Bir de bez isilik yapmış galiba. Geçmiş olsun 🌸
Meryem- Bizim de biraz kan gelip kabuk olmuştu doktor pamuğa kolonya döküp temizle demişti yaptım iki güne geçti her bez degistirmede temizledim
sinemin Kuzeybey2209 canım doktora götürsen iyi olur enfeksiyon falan da kapmış olabilir şimdi hangimiz ne desek yanlış olur ama bekleme derim daha fazla yada sağlık ocağında ki ebenizin numarası varsa ona bi atın oda sizi yönlendirecektir
Elfydr Kuzeybey2209 göbeğin çevresindeki kızarıllılar olmadı ama deliği sizin gibi oldu bende resmini çekip doktoruma attım. Bir iki gün sabah akşam batikon süt geçmez ise k vitamini vereceğiz dedi. Sizde bir çocuk doktorunuza danışın.
MuhammedAmine Kuzeybey2209 Göbeği kurumamış , doktora götürmeniz lazım k vitamini aşısı ben kurutma işlemi için gümüş nitrat sürüyor doktor acı veren bir işlem değil . Enfeksiyon yapabilir