Yusufunannesii 13.5 aylık oğlum sıralıyor seri bir şekilde elinden tutunca yürüyor ama kendi kendine yürümek istemiyor korkuyor sanırım dikilttirince de hemen oturuyor emeklemek ve sıralamak kolayına geliyor ne yapabilirim ona destek olmak için?
Aycayldrm Yusufunannesii oglum 13 aylik yurudu ben karsisina gectim halamda diger tarafa gecti 3 5 kez boyle yuruttuk o gun yurumeye basladi
Gizemta Yusufunannesii ya aynı şeyi yaşıyoruz 😊 oturması emeklemesi hep erken oldu ama yürümüyor 😅 14 aylık olmak üzereyiz dediğiniz gibi hatta duvarlara tutunarak odaları geziyor ama asla yürümüyor deniyoruz tutuncak bi yer yoksa kendini yavaşça yere bırakıp emeklemeye başlıyor
hzlssmoom Yusufunannesii kendi haline kendi isteğine zamana birakmani tavsiye ederim . Zaten kendi hazır olduğunda herşeyi yapacaktır. Sizin yardımınızla yürümeye devam etsin kendini hazır hissedince zaten bırakır
Yusufunannesii Aycayldrm bizde öyle yapıyoruz ama yere atıyor kendini yada uzanıyor üstümüze al beni diye
Aycayldrm Yusufunannesii korkuyor bikacgune kendisi yurumek isteyecek cumku etrafindaki herkes yuruyor ve oda yapack merak etmeyin