Fuathulya Kızlar 2. Ay asımız var yarın beni neler bekliyoru neler yapmam gerek gitmeden bir çay kaşığı calpol vericem sorun olurmu 4 saat gecince tekrar veririm dıyorum sadece kısa kollu zıbınla tutarım diyorum aşı yerlermiz şişerse ne yapmam gerek
Minikkelebegim Fuathulya bence hemen ilaç verme her bebek farklı tepki gösteriyor aşıya gittiğinde detaylıca Bilgi al gemilere ve ebeden onlar sana zaten anlatacaktır ateşi olmadan ilaç vermek bana doğru gelmiyor aşıdan sonra gözlemler öyle yaparsın yapacaksan bizim de 7 sinde merakla bekliyorum
CansuveCan Fuathulya bir şey olmuyor boşuna ilaç verme gitmeden önce. Ağladığı zaman bol bol emzir hemen sakinleşiyor güzel atlatırsınız inşallah. Eve gelince verirsin duruma göre bir de takip yaparsın içini ferah tut🥰🧿
Minikprenseselo Fuathulya atesi cikmadn verme canm sonucta blki ates yapmicak bzde yapmamsti huzursz olmstu yaptr getr cok durmazsa verrsin
Oykusunannesi Ben paranox fitil verdim aşıdan hemen önce burda birileri hep yazmıştı denedim çok faydasını gördüm aşıdan sonraki beş altı saat bebek rahat edip uyuyor ondan sonra da ateşi 38 leri bulduğunda calpol verdim