Burcu_Yzc Merhaba kızlar vegaferon demir damlası kullanan var mı biz kullanıyoruz bir haftadır bebegim cok sulu kaka yapıyor ve bazı günler gün içerisinde kusuyor 4 ay 10 günlük bebeğim
SevcanDenizKorkmaz Burcu_Yzc 4 ay 5 günlük oğlum. Bize de sağlık ocağı vegaferon verdi ama içinde paraben varmış. Doktorumuza sorduk başka bir ilaç onerdi onu aldık. Özel bir doktorumuz varsa rakibinizi yapan ona sorun bence
patitoo Burcu_Yzc Canım sağlık ocağı hemşiremiz verdi doktora sordum kullan dedi ama kusma yapıyor anında, burdaki yorumları okudum geçen içeriği kötü ve herkeste kusma yapıyormuş kestim vermiyorum doktora tekrar danışcam ben kontrole gittiğimizde
serebro Burcu_Yzc ben kullandım oğluma 1 hafta. Huysuzluk ve kanlı kaka gibi yan etkiler yaptı. Kullanmayı kestim kendine geldi. Doktorumuz alinox diye bir ilaç verdi onu deneyecegim
EmirYekta Benim bebeğime de yazmıştı hemşire de henüz kullanamadım burda bekleyeyim kullananlar var ise bilgileneyim bende
Birgul İceriginin pek temiz olmadigini duymustum.ocean veya sidefer deneyin.biz ocean kullaniyorz hic sknti yasamadik
Minikprenseselo Burcu_Yzc bn kullandm bevegimi mahvetti braktm sidefer var ucretli onu kullanyrm 3.5 aydr cok memnunum
Hakcjrks Bende sağlık ocağının verdiği damlayı kullanıyorum yorumları görünce bi tedirgin oldum.Bu damlayı kaçıncı aya kadar kullanıyoruz
Minikprenseselo Hakcjrks demir ilaci 9ncu ayda kan degerlerine bakip ona gore kullandiriolar degerler iyiyse birakilio dusukse 1 yasina akdr kullanilio
serebro Burcu_Yzc bende hergun vermedim gün asrı verdim ama dokundu bir deneyin bünye meselesi tabiki. Ama 3 5 gün değil baya kullanılması gerekn bir damla sürekli kanlı kakayla karşılaşma ihtimali üzücü.
Minikprenseselo Burcu_Yzc yok yok ole degl canm 4ncu ayda kullanilmaya baslio 9ncu ayda degerler iyiyse biraktiriolar onu dmek istedm
Arzuum Burcu_Yzc biz kullanmadık canım içinde paraben var diye doktorumuz sidefer verdi onu kullaniyoruz
Gmzdgs Burcu_Yzc bn kullanıyorum 6 aydır bizde kabızlık yapmıştı normal yani bazılarında ishal bazılarında kabızlık yapıyo