Hyryygt Ya ilk def basima geliyo 5 aylik bebegim uyuyamiyo surekli degisik bi sekilds kendini geriye kasarak agliyo. Uyuyo tarim saat 20 dk sonra aglayarsk uyanıyor. Dis mi cikariyor baska bisyi mi var anlamadim bole olan var mi:((( atesi de var 37.5
Janss Hyryygt Acilde bi kan idrar ve kaka testi yaptırsanız iyi olur aslında . Ağrısı var sanırım . Siz ne tahmin ediyorsunuz ?
Serap5 Hyryygt çok yüksek bi ateş değil ama takip edin gaz olduğu zaman da kendini geriye atar ve uykusu kısa sürer ama tabi başka bi rahatsızlıkta olabilir siz takip edin Eğer ateş yükselir ve huzursuzluk devam ederse beklemeyin götürün acile
Melek01 Hyryygt Bizde 9 aylığız cigliklarla uyanıyor bagrarak aglıyor kendini sıkıyo götürdüm diş cıkarıyo agrı yapıyor dedi gerçekten cok zor öyle uyandında susturması hiç susmuyor ta ki yorulana kadar
Arven10 Hyryygt gazdandır ya da kabızlığı var mı benim kızım kakasını yapmadığında öyle oluyor karnı ağrıyınca yay gibi gerinip ağlıyor
Mrtnur Hyryygt hırslı emmiyorsa kasıla kasıla aglıyorsa uyurkende kısa kısa uyuyorsa eğer normelinden iyesi batmış olabilir