Alyammmmm Bu akşam üst üste 3 defa 1 yaşındaki kızım boğulacak gibi kustu hemen hastaneye gittik serum verdiler 1 adet kan tahlil aldılar hafif enfeksiyon varmis bide kan degerleri dusuk cikti kansizlik varmış biraz lütfen yardımcı olur musunuz kansızlığa enfeksiyona ne iyi gelir bide bu enfeksiyon neyden kaynaklanıyor bilginiz varmi şimdiden teşekkür ederim
Crs3 Alyammmmm geçmiş olsun pekmez kan yapıyor pekmez verebilirsiniz enfeksiyon ne enfeksiyonu kanındamı var?
Pinkbery Alyammmmm geçmiş olsun. Enfeksiyon icin ilac kullanmalı antibiyotik veya iğne muhtemelen. Kansızlık icinde Kırmızı et, kuru üzüm, pekmez, yeşil yapraklı sebzeler, kuru yemişler, iyi gelir. Şifa bulsun inşallah en kısa zamanda .
Alyammmmm Crs3 evet kanın da varmış çok korktum kusarken nefes alamadı benim de ilk çocuk çok teşekkür ederim
Pinkbery Alyammmmm rica ederim ne demek. Kandaki enfeksiyon vücut direncinin ve bağışıklığın düşmesi nedeniyle olur genelde. Yada hasta olan birinden hastalık bulastığında. Cok öpülmemeli vs . Zaten şu dönemde kalabalığa girmiyordur muhtemelen. Doktorunuza sorup bagısıklıgı güclemdirmek icin takviyeler uygulayın☺️
Alyammmmm Pinkbery pandemi sürecinden beri bi yere gidemiyoruz zaten sadece annemlere gidip geliyorum oda bazen