Defneninannesi07 Kızlar 15 gündür kızımın burnunda bi tıkanıklık var okyanus suyu sıkıp temizlememe rağmen sanki genizleri tıkalı hırıltı sesi geliyor burnundan pazartesi doktora gideceğim ama sizce neden olur ?
Minik1anne Defneninannesi07 bende şurda bekliyim doktora sordum burun tıkanıklığından olur dedi bana ama tıkalı kalmıyor sürekli temizlediğim halde hırıltı oluyor.
Betullll Defneninannesi07 bizimde öyle suan 2 ay bitecek arada oluyor bn acile götürdüm film falan çekildi temiz dedi burnunda sut kusuyor bizim ki o zaman cok tıkanıyor acil deki doktor saglikli dedi bi sıkıntı yok dedi kustugu icin tikaniyor dedi bizde su önerdi
anne15 Defneninannesi07 5 gündür bizde de var şurup verdi ve fizyolojik serum verdi 6,5 aylığız tek kullanımlık damla seklinde verildi dünden beri damlatıp nazalla cekiyoeum ama hala hırıltı kesilmedi tıkanıklık var 🙄😥
Defneninannesi07 Betullll biz 8 aylık olacağız 3 gün sonra göğsünde hırıltı falan yok ama endişelendim işte 🤷🏻♀️
Defneninannesi07 Dorika onu da denedim.Belki de ben temizliğini tam yapamıyorum izleyeceğim teşekkürler 🙏🏻
Dorika Defneninannesi07 2ml çözeltiyi alıp yan yatırıp hızlı bir şekilde birden bire vereceksin. Sonra öbür tarafa yatırıp aynı şekilde. Çocuk şok oluyor tabi ağlıyor ama hızlı yapmak lazımmış
Defneninannesi07 Dorika ben yaparım onu soğuk kanlıyım ama eşim bu konıda çok fevri davranıyor çok yaptın neden ağlıyor vs vs hiç olnadı doktorlar yapıyormuş doktoruma bir kere göstermesi için rica edeceğim
Defneninannesi07 anne15 çok geçmiş olsun🙏🏻 sanki özür dileyerek söylüyorm bslgam var gibi dünden beri bakalım yarın bize ne denilecek cok korkuyor işte insan
anne15 Defneninannesi07 yorumunuzu şimdi gördüm ne dedi doktorunuz ? Biz daha cok faydasını görmedik ilacların ya arada tıkalı burnu gibi hissediyorum yarında son gün 3. Gün kullanıp bırakcz
Defneninannesi07 anne15 bi sorun yokmuş çok şükür bronşit ve geniz etinden olur genelde dedi bronşit olsa öksürük geniz eti olsa bademcikler normal boyuttan daha büyük olur dedi okyanus suyu verdi 😊 teşekkür ederim🙏🏻
Defneninannesi07 Melekroni geniz eti olutsa bademcik normal boyutundan daha büyük olur dedi canım içinde şüphe varsa bi kontrol ettir şu anda agızdan nefes alıp vermiyorlar dedi o yüzden olabilir dedi
Melekroni Defneninannesi07 teşekkür ederim gittim doktora geniz eti falan yokmuş yeni doğan bütün bebeklerde görülüyormuş