Sedocan01 Kızlar kızım 19 günlük beni emiyor ama sütüm yeterli değil beni emdi bir hafta 90 gram çok az ek mama kullan dedi sma marka önerdi sorum şu kzlar 30 cc içiyor iki saatte bir bazen üç saat kendi uyanıyor zaten aranıyor bazen 30 lık yetmiyor 60 lık çok geliyor bazen bitiremiyor kaç saate bir kaç cc yapmalıyım kıızm gecen hafta 3000 kiloydu kzm 2480 gram doğdu
giz Sedocan01 açıkçası ben 30-60 onun isteğine göre veriyordum kendini belli ediyordu zaten. Dediğiniz gibi 2 yada 3 saatte bir veriyordum. Bunun Bi standartı olduğunu düşümüyorum bebeğinizi takip ederek kendi beslenme düzeninizi oluşturmanız en doğrusu olur.
Eceemm Sedocan01 1 ayına kadar en geç 2 saatte bir besleme yapmak gerek doydugu kadar ver fazlasını zaten kusar seni emdiyse 30 cc devam et emmediyse 60- ver duruma göre doymadıgını hissedersen 90 a cıkart. Kuzenimin bebegi 15 günlük 90 lık yapıyo 2 saatte bir ama 80 cc icip ittiriyo biberonu.
[silindi] 24 saat içerisinde 500ml içmesi gerek.. Bunun bir hesaplaması var, hazır yazdığın için hesaplarım bende.. 6 defaya böyleysen güzel düzen de oturtabilirsin.. ama açıktığında ona göre dengeleyebilirsin..
Dorika İki saatte bir alarm kurmanız gerek doyurmanız gerek süt ya da mama. Genelde o aylarda 60lık içiyorlar ama siz yine de fazla koyun karşılaştırırsınız