sherlock_mom Bebeğim 6 ay 18 günlük çok hareketli sünnet ettirmek istiyoruz. bebeği hareketli olup sünnet ettiren varmi. Zor olur mu ilerde mi yaptırıyım?
Ygll sherlock_mom ne oğlumu 6 aylıkken sünnet ettirdim çok hareketliydi oğlum. Hatta sırf o yüzden genel anestezi ile sünnet oldu. Yani batıltmıyolar yarı uyanık gibi Bi durum gazla uyutuyorlar. Çok zorlanmadım açıkçası ilk gün biraz mız mız oldu çiş yapınca yandı ondan sanırım. Çok şükür çok kısa zamanda da iyileşti
Babyy88 sherlock_mom 9aylıktı ve yerınde durmazdı yaptırdık ztn acısından pek keyfi olmuyor bence geç kalma yaptır 3.gün oturdu da emekledi de yanı sürünüyordu o zmnlar ama bsy olmadı csını ederken baya ağladı altını elletmek ıstemzdı bez alırken ağlardı bence geç kalmayın
Kbr2301 sherlock_mom 2 aylıkken yaptırdık suan 3 aylık ve cok kısa sürede ıyılesıyor pipileri bebek oldukları ıcın, en guzelı kucukken yaptırmak 🙂
sherlock_mom Ygll o mız mızmızlik tabiki olucak ama zor olur çok hareketli diyenler var bu çocuk artık sakın kalmaz zaten korktum açıkcasi biraz dönmesinde falan sıkıntı yaşadı mi, dönmesine müsade ettiniz mi
sherlock_mom Babyy88 ilk 3 gün zor olur diosunuz yani. Bende gerekirse 4 5 gün kucağımda gezdiririm diyordum ama keyfî olmaz dediğiniz gibi
Ygll sherlock_mom genelde kucağımızdaydı zaten. Ama kucaktayken de dikkatli tutmak lazım arasından tutmamak baskı yapmamak VS. Ya biz biraz fazla kucakta tuttuk serbest yere koymamız gereken zamanda bile koymadık ondan sanırım 9. Ayda emekledi. Sizde yastık falan koyun dönemezsin bir kaç gün.
sherlock_mom Babyy88 mutlaka yakar tabi onlar olucak şeyler tabi ben sadece çok hareketli o yüzden korkuyorum
sherlock_mom Kbr2301 ohh mis valla bende çok istiyordum 3 aylıkken bı türlü nasip olmadı şimdide çok hareketli nasıl geçer bilmiyorum
sherlock_mom Ygll odf nasıl olucak bilmiyorum kendi kalkmayida öğrendi öyle olunca 1 dk durmak istemiyor sürekli biseyler yapicak