Sdnrruznn Baharr32 Bebekten bebeğe değişir ilk gün tutmayan tanıdığım da var 6 aydan sonra kullanan da var
BalarisiYusra Baharr32 bizimki de almıyordu öğürüyordu emziği bi gün ağlarken ağzına verdim bi baktım tutuyor ondan sonra bırakmadı zaten
fk3458 Baharr32 4. Aya kadar ne denediysem olmadı. En son nuk un sarı başlıklı olanını almıştım belki dedim bir umut tuttu tutuş o tutuş 2 yaşında şuan zaten bağımlıda değil ancak uyurken uyuduktan sonrada da dalınca kendi atıyor
Duygu01 Yaa alışmasın işte ne güzel.Benimki önce allah sonra emzik nasıl bırakıcam kara kara düşünüyorum.uykularım kabus olcak.sürekli ağlıcak kriz geçirecek keşke vermeseydim hiç çok pişmanım
Tugcearel Ben bebeğime 20 günlükken verdim ama hiç öyle alışması olmadı bazen ağlarken tepiyorum ağzına susuyo😂 bide yatırmaya çalışırken veriyorum uykuya dalınca çıkarıyorum. Ben çıkarmasam da kendi atıyo🥰
Tugcearel Baharr32 bence alışmaz bizde 3 ay 22 günlüğüz öyle bağımlısı değil emziğin bazı bebekler emziksiz yatmıyor tüm gece boyunca. Bende alışması taraftarı değilim ama emzik bazen gerçekten kurtarıcı oluyor
Baharr32 fk3458 bende philips aventin %98 bebek memnuniyeti olan varmış ondan aldım bakalım onuda az az tutup atıyo işte