kuzusu1 Evimiz kışın aşırı soğuk değil, İstanbul’a yaşıyoruz. Uyku tulumu alacağım hangi marka, kaç tog önerirsiniz? Bir de patiksiz alacağım ama ayaklarını nasıl ısıtacağım? 😆
Bksl kuzusu1 ben bugün aldım İstanbul’da yaşıyorum . Lcw den 1.6 tog aldım patiksiz . Yeterli olur diye düşünüyorum
Serene kuzusu1 ebebek’ten aldım bu sene. Geçen sene de bir tane ebebek bir tane lcw almıştım. İkisinden de memnun kaldım. 1,5 tog civarı ikisi de yeterli geliyor. Ayaklarını da çıplak yatırıyorum her zaman, bir sıkıntı yaşamıyorum.
Gin kuzusu1 ayakları üşümüyor bebeklerin, açıkta kalsalar da sıcacık oluyorlar 😂 yine de hala kontrol ederim ama soğuksa örtmeye çalışırım o da hemen açar. 1,6 tog lcw tulum kullanıyorum ben kışın Muğla’dayım fazla soğuk olmuyor evimiz de.
mirayilknurtolga kuzusu1 ben de e bebekten patiksiz 1.5tog aldım, lcw den de 1.7 tog patikli beğendim bir tane. İstanbul için yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Heide Bksl ya bu uyku tulumları bana çok daraltı veriyor bende almayi düşünüyorum ama gidip bakdm bakdm vazgecdim uzay kostümü gibi bebem onun içinde rahat edebilecek mi hiç kullanmadgm için bilmyrm. Kızım dpgdudnda nisan ayıydı o yüzden ihtiyaç duymadım şimdi bu kışa almayı düşündüm ama valla baktım baktım vazgecdim
Nurcankarakus Serene Benim evim soguk oluyor ama 1.5 yeterli olur mu yoksa daha mi yüksek alsam. daha yükseğini alirsam cok sıcak olup rahatsiz eder mi çok kararsızım ilk bebegim o yüzden daha önceden bir tecrübem yok
Gin birbulutannesi uyku tulumlarının sıcak tutma derecesi gibi bir şey. Kışın bunu giydirince battaniye falan örtmeye gerek olmuyor.
Gin birbulutannesi odanın sıcaklığına göre değişiyor o da. Tulumların üzerindeki etikette veya internetten sipariş verirken açıklama kısmında yazıyor o tulumu kaç derece sıcaklıkta kullanmak gerektiği. Şu örnek bir tablo internette karşımıza çıkanlardan. Hangi tulum, kaç derecede, içine ne giydirilerek kullanılabilir onu gösteriyor.
Sevgilimmm Nurcankarakus merhaba, ınternetten tog değerleri yazın karşınıza çıkacaktır. Kaç derecede hangi tog alınmalı ve içine ne giydirilmesi, bunları goreceksiniz
ayazasaf Ben erzurumda yaşıyorum evim soğuk değil kışında kaloriferden pek kısamayaxağım çünkü bende kalın giyinemiyorum. 22-24 derece olur en kötü LCW dan baktım geçen ama içi full elyaf bana pek konforlu gelmedi açıkcası. Ben woolnat tulum almaya karar verdim.