Habibe08 Oğlum 18 aylik programda gelisim yazısında artik birakmasi gerektigi yaziyo ama gece kalkip sut iciyo yani napmam lazim acaba acikiyo geceleri hala gece corba yediremiceme gore siz ne zaman biraktiniz yada bebekler ne zaman birakiyo gece yemesini
Gozde85 Habibe08 bizde 18 aylık olmak.uzereyiz yavastan bende başlıyorum birakmaya çünkü uçlarını koparıyor dişiyle gece beslenmesinde aksam yatarken biberonla veriyorum gun icinde su veya içecek türleri pipetli bardak normal.bardakla veriyorum
Filizz66 Habibe08 ben ilk kızım biberonla süt içerdi sadece akşamları 3 yaşında iken büyüdü diye biberonu vermedim oda süt içmeyi bıraktı çok pişman oldum belli bi süre sonrada biberonuda almadı sütüde içmedi şimdiki aklım olsa bırak ne zaman bırakırsa bıraksaydım diyorum arkadaşım 6-7 yaşına kadar akşam yatmadan içtiği sütü hep biberonla verdi yolda bardakla içmiyor diye. Gece eğer içmek istiyorsa bırak içsin mahrum etme
Tuba Habibe08 Benimki 20 aylık ve uyumadan önce hala sütünü biberondan içiyor. Gece beslenmesini 13 aylıkken kestim. Bende küçükken 3-4 yaşlarına kadar kullandım ve bir zararını görmedim 😄
limonlukarpuzzz Filizz66 süt kansizlik yapiyor ve abartildigi kadarda faydali bir şey değil atrica gece beslenmeleri reflüye davet çikartiyor o yüzden 1 yasindan sonra gece beslemesinin birakilmasini söylüyor doktorlar.
Habibe08 Tuba gece hic mama sut filan emmiyo yani nasıl duruyor ac ac ne bileyim ben yatirmadan yedirsemde corba kasik mamasi filan yine iciyo sutu
Muhammedd23 Habibe08 bende bırakmaknistiyirun alıştırma bardagi aldim ilk bas gündüz biberon kaldirayim sonra gece diyorum .benim birde 4 aylık bebeğim var oyuzden belki ondan görür ister yoksa emzikte bıraktırmak istiyorum
Habibe08 Muhammedd23 gece surekli kalkamsindan halim kalmadi artik gerci acliktan kalktigini sanmiyorum keyfe kalkiyoda belki yemesi biterse kalkamsida azalirn
limonlukarpuzzz Habibe08 1 yasindan sonra gece beslemesini kesmeniz gerekiyor sizi emiyor mu ? Yada mama filan mi veriyorsunuz?
Habibe08 limonlukarpuzzz emmiyo süt veriyorum geceleri sut iciyo yani vermesem acikiyo acikir yani ne bileyim bilemiyom
Filizz66 Habibe08 hiç elleme bi akşamları içsin gelenimi için zaten önemli biz anneler bazen bilemeyip eksik bırakıyoruz
Tuba Habibe08 Birden kesmeyeceksiniz. Her gece suya bir ölçek az koyun mamayı öyle öyle bırakacaktır.
limonlukarpuzzz Habibe08 sütle tabiki acikir süt yerine gece yatarken mama yedirseniz gayet tok tutar. Bebekler aliskanliklariyla yasarlar sizi zorlayacagi süre 3 gün 3 gunden sonra bir daha istemez. Uyandiginda nasil uyutuyorsani oyle uyutun yada su verin uykuya devam ettirin. Süt kansizlik yapiyor hem çok fazla içirmeyin.
Muhammedd23 Habibe08 bizimkinin yemesi bitmişti ama kalkmadı azakmadi uzun süredir sabah 5,6 gibi içiyor tek.yanimiza şu alıyoruz bazen uyandigunda onu veriyoruz aslında onuda vermemek lazimda bazen çok güzel çare okuyir uykuya dönmesi icin