Mom62636362 Zehratzgdr sıcak bir ortam olduğu sürece günün her saati yıkanır bence, Çünkü bebeklerin sabahı akşamı yok yani
Giizzeemm Zehratzgdr eve geldiğinden beri gece bazen gündüz de yıkıyorum mis gibi de uyku çekiyor ben kaldırıp emziriyorum 35 günlük olduk
Filizz66 Zehratzgdr akşam yatmadan önce daha iyi oluyor çünkü gece uykusuna daha rahat daliyor gecede güzel uyuyor
Sedagenco fark etmez üşütmeyeceği sürece her süre yıkanır akşam tırnak kesilmez akşam banyo yapılmaz hamileyken saç kesilmez 🤭 bunlar batıl inançlar hiç bir gerçekliği yok ben hepsinide yaptım ve yapıyorum
Zehratzgdr Sedagenco doğru diyorsun bende ne bi hadis ne bi ayet ne bileyim.hic bir hocadan da duymadım akşam bebek yıkanmaz diye
Zehratzgdr Filizz66 aynen gece uykusunu özledim bende sürekli uyanıyor akşam yıkamak istedim annem günah dedi yıkanmaz aksam. 40 geçmeden dedi kokrtum acikcasi
Filizz66 Zehratzgdr ne günahı ya 🙄 eskiden annanelerimiz bebeklerini yıkadıklarında leğendeki suyu dışarı dökdükleri için 3 harflilere gelir falan diye günah demişler şimdi bizim öyle derdimiz olmadığı için ne günahı hiç ayet yok hadis yok 🤔 kendin nasıl rahat ediyorsan öyle yap
Sedagenco Zehratzgdr yok kesinlikle böyle bişey yok sen ve bebeğin nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın
Pinar272727 Zehratzgdr Ben birkaç defa gece yıkayıp yatırdım ikisindede hasta oldu. Ondan sonra yıkamadım hiç akşam.
Duru_m Zehratzgdr ebemiz eve yıkamaya geldi birlikte yıkadık akşam 8 gibi yıkamamı söyledi emzirdikten yarım saat sonra ben kışın gün aşırı akşamları yıkadım yatmadan önce file kullanmadım üşür bebek suyun içinde olmalı vücudu önce vücut sonra baş kurulayıp masaj yapardım yağ ile başına bere takar yarım saat sonra bereyi değiştiridim
Semapekyilmaz Zehratzgdr ben akşamları yıkadım ama suyunu sabah döküyordum kayınvalidem öyle demişti 😂
elifsezer_ Zehratzgdr Eyer yıkanması gerekse yikanr bişey olmaz.Ama ben genelde öğle satlerde yıkardm.