TugbaAda Tahin pekmez,helva ,hurma ,incir ,bestlak damla arttırıyor bol sütlü günler herkese inşallah
Minik1anne Oznr12 çorba ye bulgur pilavı kuru soğan rezene hurma bunları yemelisin sütün iner inşaAllah
funca Oznr12 emzik ve biberon meme reddine sebep olur kullanma. Facebookta emzirme akademisi grubu var oraya kaydolup yardım alabilirsin.
ephy Oznr12 bol bll dinlenmeye, bebeğin uyuduğunda sende uyumaya çalış.. onun dısında kuru meyve, rezene, balık kavun dereotu falan süt yapıyor birde badem sütteki yağı arttırıyormuş
Yunusemir Oznr12 her emzirme sonrası 1 bardak su iç rezene al çayını yap günde 2 bardak içiyorum emzirmeden kesme bebek istedikçe emzir ne kadar çok emzirirsen sütün artar iki memeyi de bir emzirme de vermeye çalış faydası oluyor bi de pozitif düşün sütüm yok deme 😊
Bahargrbz Hurma ardindan su iciyorum. Ne yaparsan yap emzirmeden sut olmuyor. Emzir emzir sağ. Ancak benm bi ara baya azalmisti milupanin sütlü içeceğini iciyorum.humana Still tea var bi de oralet gibi bi de içeceklere karistirilan damla(stilac diye bisey adi) verdi doktor ama en kolay ve etkili çözüm ne dersen motillium diye bi mide bulantısı ilaci var. Yan etki olarak hormonlari uyariyormus falan filan tabi yan etkisi vardir ama herkes iciyormus dokyor da verince ictim ben de kesin çözüm diyebilirim.
Esracankirli Taze incir ve bol su içebilirsin et yemekleri tüket. Sıkı beslen yediğine göre sütün olur