NicoRobin Oznr12 bol bol su elinden düşürme. Tahin pekmez, rezene, kimyon, meyve kompostoları. Valla bi tanıdığım bana çok sevdiğin bişeyi yesen de sütün olur demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama 🤷🏻♀️😁
funca Oznr12 sık sık emzir sütü arttıran en temel şey sık emzirmektir. Memeler terbiye olmuş da olabilir yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmez. İnternetten Tomrisin Emzirme Notları’nı bulup okumanı tavsiye ederim.
Oznr12 Minikprenseselo bende kurusunu aldim kaynatip içiyorum ama faydası oluyormu bilemedim belkide az içiyorum
Oznr12 Ceyo0666 dinlenmenin önemi varmi aşı olmustu huysuzdu yatmamisti bende uyumamistim o günden sonra azaldi sütüm zaten
SerpilG Oznr12 rezene çok tükettiğinde ters etki yapıp sütü azaltıyormuş. 1 fincanı geçme günlük. Su,Tahin helvası,bulgur pilavı,koyu yeşil yapraklı sebzeler, memeyi güzel kavratmak(kahve kısmı olabildiğince vermek ağzına) ,uyku aklıma gelenler bunlar
Ceyo0666 Oznr12 var tabi uyumayınca biraz sıkıntı fırsat buldukça uyuyun sıcak dus özellikle görüşlere ve dus alip yatin birde bol bol emzirdim emzirdikçe sütünüz cogalir
Boncukspor Oznr12 ıhlamur rezene çayı yapıp için. Doğal aktardan alın. Lohusa şerbeti de arttırır. Beslenmenize dikkat edin. Her gün yumurta yiyin. Yardım edeniniz varsa bebek uyurken ya da emmiyorken siz uyuyun dinlenin süt artar