Smblgzl Merhaba arkadaşlar avent göğüs pompası var elimde bi hafta anca kullandım sütüm olmadığı için almıştım gelir diye ama gelmedi yine de satmak istiyorum
funca Smblgzl sütünü getirebilirsin vazgeçme sosyal medyada emzirme akademisi grubundan yardım alabilirsin
Smblgzl funca ilk baştan itibaren sütüm yoktu çoçuğum hiç doymadı hep mama takviyesi aldı bi anda da tamamen bitti
Tazeanne0134 Smblgzl kaç aylık bebeğin bide zaten midesi çok küçük olduğu için sık acıkır normaldir sen neye dayanarak böyle düşündün ki canım kilosu vs mı düşüktü
Smblgzl Tazeanne0134 Tazeanne0134 beş aylık sürekli emdikten sonra hep aglıyodu mama verince susuyordu ve bide emzirirken sütüm hiç akmadı ve göğüslerim hep boşdu hiç dolgun olmadı ve sağma makinası aldım bi hafta boyunca sağdım iki saatte bir biberonun alt kısmını bile kapatmadı
Smblgzl Hasrettt fiyatı 600 TL çok olmadı zaten alalı garanti belgesi herşeyi var biberonu başlığı eksiksiz tamam fotoğraf içinde istegramdan detaylı atayım isterseniz muhammed sümbül güzel ismimiz
Smblgzl Hasrettt normal fiyatına göre gayette normal zaten alalı iki ay oldu üç dört defa kullandım sadece