MuMuBu bakıcı ücretileri ne kadar? şehirden şehire değişiyor sanırım. diyarbakır da yaşıyorum ve bakıcı ücretleri ne kadar diyarbakırda yaşayıp bilen var mı
LINDAMAY MuMuBu yatılı türkmen, özbek olanlar istanbulda 3500-4000 lira arası, türkler 5000 lira istiyor. Saatlik vs soruyorsan onu bilmiyorum. Diyarbakırı sordun ama genel bilgin olsun buralar böyle maalesef.
_linamm MuMuBu İstanbul’da yaşıyorum bakıcımız Özbek 3000 TL haftanın 1 günü izin yapıyor evde salonda ve bebek odasında da kameramız var
LINDAMAY MuMuBu sorma perişan haldeyiz. Bir de para versen de adam gibi bulamıyosun :) dün işe giren kızı bugün işten çıkardım. Bebek arabasını ileri geri yapıp kızımı uyutmasını ve bunu yaparken pışşşl pışşşş diye ses çıkarmasını söylesim. İki kez söylememe rağmen pışş pışş yapması neden yapmıyosun bu şekilde uyuyamazsın dedim maskeyle ağzım yoruluyo dedi. Ay ben şok 😨 tamam bana ver sen yorulma dedim sonuç kızımı uyutamadık ama o şekilde cevap verdiği için ben yokken allah bilir napar diyerekten eve gelince gönderdim gitti.
Burcuataa1 Bizim 2500 ama her hafta izin parası alıyorlar 200 TL 3.300 ila 3.500 geliyor birde iyi bulunması cabası
Burcuataa1 En iyisi çocuğun odasına gizli kamera koy ebebekte Canlı izliyorsun satılıyor ve onu odasında uyutmasını söyle hemen kendini belli eder