Nnnnnn Yaklaşık beş aydık kullanıyorum ama kıyafetler extra kurutma yaptığımda çekiyor faal kullanamadım saatli atıncada nemli kalıyor var mı kullanıp benzer durumları yaşayan önerileriniz nedir
MaviPanterAnne Nnnnnn merhaba ben bekonunkini kullanıyorum direk dolap kurutma sentetik programını seçiyorum kupkuru çıkıyor iki saate dolap kurutma programı varsa onu seçin
masalcianne Nnnnnn bende bosh kullanıyorum ürünlerin kumaş kalitesine göre atıyorum hiç sorun yaşamadım
2_oglanannesi Nnnnnn ben beko kullanıyorum 2 saatlik programa atıyorum hep. Süresini kendi ayarlıyor nemliyse uzatıyor zaten. Ben çok memnunum yani
MaviPanterAnne Bnbalkan model olarak 7 kg b sınıfı aldm aslında a++ plus enerjji tasarruflu ama alacaktm fiyatları biraz daha pahalı oldugu için b sınıfı aldm nakit aldım 1650 tl indirimli fiyat 1700 mü 1800 mü neydi indirdi bayi memnunum a sınıfla be arasında çok fark yokmuş biri ayda yüzde dört faturaua yansırken biride yüzde ondört yansıyomuş ayda 14 lira mı ne dedi adam gayet memnunum valla çocuktan sonra hayatımda yaptıgım en iyi şey kurutma makinesi almak😂 E_idil_kus
umaytoom bebikoom bende de çekme sorunu var hangi programı kullandıysam hem bebek hem bizim kıyafetlerimiz küçülüyor Profilo makinem ama
bebikoom umaytoom benimde profilo hem çekiyor hemde renk solması yapıyor en düşük ayarda yaptıgım halde
umaytoom bebikoom evet bende dusuk ayarda bile yıkatsam aynı o yüzden bebek kıyafetlerini atmıyorum kurutmaya