Elifmuhammeet Merhaba kızlar saçlarım çok dökülmeye başladı şu son 2 aydır ama baya çok kel kalıcam diye korkuyorum önceden böyle değildi ne iyi gelir ne yapmalıyım var mı bi fikri olan çok üzülüyorum 😞
ZeynepCansu Elifmuhammeet şuracıkta bende bekleyeyim lütfen bana da yardımcı olun benim on aydır çok dökülüyo evin hertarafı saçlarımla dolu süpürüyorum yarım saate yine heryer aynı oluyo acaba bebeğimizi emzirdiğimiz içinmi bukadar çok dökülüyo 😢
Aykimgebe Elifmuhammeet bioxin siyah sarımsak şampuanını duydum ilk yıkama kesiyormuş dökülmeyi bende alıcam bakalım 🤔
SBBGurLek Elifmuhammeet benimde keçe gibi düğüm oluyor kremde kullandım kolay tarama spreyi de kullandım açılmıyor açılsada kopara kopara ama iki gün sonra yine aynı ve saçlarımı o kadar taramama rağmen oluyor topluyorum da hep anlamadım gitti
Elifmuhammeet ZeynepCansu canım benim bebeğim 5 aylık ve artık sütüm yetmediği için emmiyo bence o yüzden değildir ama insanın sinirleri bozuluyo yani ben tesettürlüyüm ama yinede saçlarımı çok seviyorum ve bu kadar çok dökülmesine gerçekten üzülüyorum
hicrancavdar ZeynepCansu yeni doğam yapan arkadaşım cilt doktoruna gitti aynı şikayetten ondan tahlil almış demir eskikliği cıkmış iğne vermiş baya azalmış
ZeynepCansu @Elifmuhammeet#canım bende çok seviyorum ve çok üzülüyorum naptımsa durduramadım dökülmesini
ALiAslan ZeynepCansu bitkisel ilaç canım googleden araştırabilirsin çok pahalı bişey de değil 50tl filan aklında bulunsun
hanbeyinannesi [bilinmeyen] hem tecrubeyle sabit hemde 2 tane gittigimiz doktor yağlı sac oldugu icin zeytinyagininda dahada doktugunu soylediler kuru saclar icin iyimis zeytinyağı
SBBGurLek Saç dökülmesi bebek anneyi tam tanımaya başladığı zaman dökülmeye başlarmış bilgilerinize sevinmeli mi üzülmeli mi 😂😂😂
Brcbgs Benimde aşırı aşırı dökülüyordu en son dayanamayıp cildiyeye gittim çinko verdi ve bi Şampuan verdi bebeğim 4 aylık emiyor normal ama önlem alalım dedi cildiyeye gidip kan testi yaptırmakta fayda var inşallah herkesinki düzelir dökülmesi ayrı üzücü heryer saç oluyor oda ayrı sinir bozucu 😱
hicrancavdar Elifmuhammeet emzirmeden kaynaklı demir eksikliği sebebiyle oluyormuş bende pazartesi doktora gidecem öyle böyle değil cok dökülüyor
busrasahinn Elifmuhammeet ay bende bekleyim neler yapiliyomus iki avcumu dolduracak kadar dökülüyo her banyo yapmada