Krgztuba İyi geceler Kızlar 5aylık bebekleriniz günde kaç uyku yapıyor kaçta yatıp kaçta kalkıyor ve ayakta ne kadar kalıyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
NicoRobin Krgztuba tam bugün 5 aylık olduk. 4 uykudan 3 uykuya düştü sanırım artık. Uyku süreleri asla belli olmamakla birlikte 20 dakikayla 1.5 saat arası uyuyor tek seferde. Bu değişkenlik hala gazı olduğu için mi bilmiyorum 🤷🏻♀️ Takip ediyorum genelde 2 saat civarı uyanık kalabiliyor. Sabah uyandıktan sonra ilk uykusuna geçmesi kolay oluyor ama diğerleri biraz zor. Akşam 8 9 gibi uyur (bugün gün içinde çok uyuyamadığı için diye tahmin ediyorum 7.30ta uyudu) sabah da 7 8 arası günümüz başlar. Gündüz bir uyku düzeninden bahsediyorsan çok yok aslında ama 2 - 2.30 saati çok geçirmemeye çalışıyorum çünkü gözlemlediğim uyanık kalma süresi ortalama 2 saat. Bizde durumlar böyle 😊🤷🏻♀️
Tubis Valla kuzum 4 gündür saat 8 buçukta yatıp 11de kalkıyor emiyor oynuyor 12ye kadar sonra yine uyuyor 3de uyanıp meme istiyor tekrar 1 ,1 buçuk saat kestirip 5 gibi ayakta 😂🤷♀️ gerisi şekerleme beni uyutmuyor ama cani sagolsun bu günlerde geçicek
Krgztuba NicoRobin ortalama bizimde öyle en fazla 2saat ayakta tutabiliyorum ama genelde mızmız zor oyalıyorum gün içinde zor uyutuyorum kucakta hamakta çarşafta 🤦🏼♀️
Tubis NicoRobin gündüzleri ben fazla uyutmuorum mızmızlanınca başka odaklanacağı şeyler buluyorum gündüz uykusu sabah 7- 9 ,, 12.5 - 1 ve 4 -5 gibi şekerleme sonra ağırlık gece uykusunda sizde böyle deneyin isterseniz bir kere
NicoRobin Tubis keşke dediğiniz gibi uyusa 🤷🏻♀️ bizimki de 3 defa uyur uzun da uyumaz hatta ama işte uyuturken sıkıntı yaşıyoruz