Sevdanur 14 aylık bebeğim sünnet ettirdim bugün sadece bezle kalsa bi sorun olur mu acaba yada pipisini neyle koruyabilirim sünnet kilodu bacaklarının arasını açıtiyor
Handeyvs Sevdanur karton bardak varya onun baş kısmını kesip koyabilirsiniz ben oğluma öyle yapmıştım tabi benimki 2 aylikti😊
Anaogul Sevdanur oğlum 2 buçuk aylıkken oldu biz karton bardağın alt kısmını kesip koymuştuk beze değmiyodu sıkıntı yaşamadık
anneCANan Sevdanur karton bardak koyup bezleyin ama küçük kahve için yapılan bardaklardan olsun büyük çay için olanlardan değil, ayrıca pipisinin üzerine bez ya da pamuk koymayın pipiye yapışıyor . Geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah
kar_kristali Sevdanur ben göğüs pedi koyuyordum canım çok işime yaradı altını pislettiğimde kakasıda demiyordu çok çabuk iyileşti hamdplsun
kar_kristali Eğer göğüs pedi kullanımıyorsan bir bezini kare şeklinde kesip koyabilirsin Pet bardakta önermişler ben denemedim
Sedagenco Ben sadece beze doktorun verdiği yumuşatıcı ve ağrı kesici kremledi sürdüm 2 aylıktı bebeğim 2 günde atlattık şükür
Boncukspor Sevdanur en güzel karton bardak. Bardağın poposunda iki cm kadar kesin bebeğin göbeğine bantla sabitleyip bezini üstünden kapatın. Kaka dahi bulaşmiyor rahat edersiniz. Acımaz korkmayin
Havva__ Sevdanur kopuk bardak koymustik 10 gün boyunca yoksa beze degdikce gec iyileşir demisti doktor
Sevdanur Peki karton bardak düşmez mi bide benim oğlum çok aşırı hareketli koltuklara falan da cikiyo bükülür mu ki bardak