Hlbkmrymn Ankara da yaşayanlar geceleri bebeğinize ne giydiyorsunuz ve üzerine ne örtüyorsunuz uyku tulumu kalın mi olur?
Boncukk_180520 Hlbkmrymn canım daha uyku tulumu almadım ben ama bundan sonra uyku tulumu giyilir bence Suan pamuklu gecelık takımını giydiriyorum ve üzerine kalın battanıyeısnı örtüyorum
Oykutosum Hlbkmrymn şuan için uzun kollu zıbın üzerine kalın battaniye soğuk oluyor artık. Uyku tulumumuz kargoda gelince onu giydircem çok kalın bi tulum almadım
ankarahanimefendisi Hlbkmrymn uyku tulumu çok terletir gibi geliyor 11 aylık olduk daha hiç kullanmadık iki tane ince battaniye örtüyorum üst üste normal uzun kollu pijama giydiriyorum
Cnprtk Hlbkmrymn 11 aylık bebeğim üstünü hüç örtmüyor uyku tulumu aldm kalın da değil ince ama bakalm nasl uyicak denemek içim giydirdim çekiştirip durdu. Kalın pijama giydiricem gibi bakalm
Hlbkmrymn Boncukk_180520 bende uzun pamuklu pijama ve kalın battaniyesini örtüyorum ama üzerini örtmeyi pek sevmiyor uyanıyor şuan 5aylık
Hlbkmrymn Cnprtk h bende uzun pamuklu pijama ve kalın battaniyesini örtüyorum ama üzerini örtmeyi pek sevmiyor uyanıyor şuan 5aylık
Boncukk_180520 Hlbkmrymn benımkı de dört atlık canım aynı sorun bende var tulum alna kasarböyle idare edicim bende 🤗sürekli kontrol edıyorumn
Yasemin94 İnce pijama ve üstüne penye pamuklu battaniyesini örtüyorum ama bu haftadan sonra uyku tulumu giydireceğim
Cucueva Hlbkmrymn kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu giydiriyorum üstünü 25 derece diye penye battaniye ile örtüyorum ama hala yüzü buz gibi ensesi sıcak gerçi üşümüyor diye düşünüyorum ama ben de tulum alacağım sanırım
Aliuras Benim 3 aylık yarın kollu bady üzerine pamuklu tulum giydiriyorum ve üzerine birşey örtmüyorum oda 26 derece. Erkek bebek fazla socaga gelmez diyorlar acaba üşüyor mudur?