aliyse063 Saglık ocagındaki ebemiz bize bir kan ilaci verdi kizim 4 ay 12 gunluk oldu ama tahlil yapmadan verdi bu sekildemi veriliyor her bebege tahlilsiz testsiz sizler veriyormusunuz
AycaOnur aliyse063 Verilen kan ilaci kansizlik icin degil. Bu sebeple tahlile gerek gormuyorlar. Bebegin beyin ve zeka gelisimi icin kullanimi cok onemli. 1 yaşa kadar. Sevgiler :)
Fyzpyrz aliyse063 ben kullanmiyorum damlayi vermek istediler doktorumuza sorup oyle almak istiyorum dedim.sonra doktorumuza sorduk kan sayimi yaptirdi parmaktan kan aldirip gayet guzel cikti.kullanmaniza gerek yok dedi kullanmiyoruz.
Mineoksuzz aliyse063 bende aylık kontrolünde doktorumuza sordum 6. Ayda tahlil isteyeceğim kullanma tahlile göre bakarız konuşuruz dedi bende kullanmıyorum tahlil sonucuna göre karar vericez 😌
oslemhayat bize de oyle verdiler. testler 9.ayda yapiliyor saglik sorunu yasamiyorsa. duzenli kullanmazsan kan sayiminda zaten dusuk cikacaktir. cevremdeki annelerde kullanmayanlar hep yasadilar.
aliyse063 AycaOnur Aa bunu bilmiyordum cok teskkur edrrim hepinize sagolun Rabbim hep korusun bebislerimizi 😊
AycaOnur aliyse063 rica ederim :) doktorumuz kansizlik tedavi edilebilir ama beyin gelisimi icin risk alamayiz bu sebeple kullanimi cok muhim demisti. Duzenli kullanin. Amin saglikla buyusunler insallah.