Gizem10 2.5 aylık sadece mama ile beslenen bebegim gün aşırı yeşil kaka yapıyor.askeri yeşil gibi rengi yanlız kakanın bir kısmı normal olması gereken kahverengi sarımsı gelıyor. Sizce neden olabılır ?
AycaOnur Gizem10 kan damlasi kullaniyor musunuz? O yapar. Ya da kullandiginiz mamaya alerjisi de olmus olabilir. Yesil kaka herzaman usudugu anlamina gelmez.
Gizem10 Ata sıcak tutmaya calışıyorum ama olabılır tabıkı. Ama dıkkatımı ceken kakanın bir kısmı sarımsı kahverengı gelmesı acayıbıme gıttı
Gizem10 Toprakbey ıkı gundur yapmıyodu bugun badem yagı mamasına koydum sıvı yapmış kakasını ama yıne yesıl 😔
Gizem10 AycaOnur kan damlası kullanmıyoruz. YAklaşık bır 5 kutu sma mama kullandık ılk defa başıma geldı😔
MMertinannesi Benim oglanda yesil kaka var bu aralar ama hem kan ilaci kullaniyoruz hemde dis cikardigi icin kakasinin rengi öyle olabiliyormus diyolar yanlis mi biliyorum acaba ya 🤔
AycaOnur Gizem10 yesil kakasi sureklilik gosteriyorsa mamayi degisin bakalim kakasi farkederse mamadandir degilse doktora kontrole gidin bence. Ama SMA iyidir aslinda da her bebek farklidir tabii.
AycaOnur [bilinmeyen] [bilinmeyen] kac aylik kiziniz? Kan damlasini kaka renginden kokusundan dolayi birakmayin. Beyin ve zeka gelisimi.icin cok onemli 1 yasa kadar kullanilmasi.