anneCANan Bedriye54 nimet sonuçta öyle demeyelim de elbet yaradan boşa yaratmadı onu vardır bir hikmeti hem ben sevmiştim tadını alerji yaptı diye vermedim ☺️Ayrıca eşiniz nerden biliyor bebek kakası tadını diye de sorarlar adama merakla🤗
Onedroplove Birkucukeylulmeselesi ben 7 aydan sonra verdim 4 bölüp buzluğa attım muz yoğurt avakado ceviz karıştırarak verdim Çokta sevdi oğlum halada veririm ben meyveleri hep evde yaptığım yoğurdun içine koyarak verdim sadece portakal pişik yapıyor diğer meyvelerde bir sıkıntı yaşamadım
Sema10 Birkucukeylulmeselesi birimde 6.ayımıza 6 gün var ömrü hayatımda avokado 🥑 yemedim geçen aldım tadına baktım ayy hiç sevmedim yada tadını bilmediğimden bozuk sandım çöpe attım gerçekten tadı mı öyle anlamadım 😂🤦🏼♀️
Bsrsn Oğlum 5 ay 26 günlük 3 gün kuralı ile verdim sabah akşam çeyrek yada yarım avokado içerisine doğal pekmek karıştırdım öyle bir yedi ki vallaha 😂😂
Mom0363 Yumurta sarısı, labne, ceviz içi, pekmez, muz ve avakado. Bunların hepsini çatalla ezerek, kahvaltı öğünü olarak veriyorum. Çok seviyor.