6 ay 7 günlüğüz 15 gündür iyice berbat oldu uykular huylar, yanına uzanınca uyuyan bebeğim feryat figan bağırıyor tüm gün uykuya var belli ama asla uyumuyor. Gözleri kayıyor ama uyutmaya gelince ağlıyor. Kundak yapıyorum kollarını sakinleşsin diye daha çok bağırıyor normalde de öyle yatar ben açardım yok huyu suyu değişti. Salonda felan arkamı dönmeye gelmiyor ağlıyor eskiden bırakıp gider işimi yapardım arada bakardım ağlamazdı kucakla değildi yerdeydi. Birden ne oldu anlamıyorum. 26. Hafta atağı berbat etti herşeyi. Düzelecek mi bilmiyorum ama son 3 kezdir artık sabah 6:30 da uyanmaya başladı eskiden uyuturdum geri uyurdu şimdi uyumuyor. Gece milyonkez uyanıyor. Zaten çok derin uyumuyor artık emzik düşse hemen ağlıyor, eller kolları sürekli yatağa vuruyor gözleri kapalı . Valla bilmiyorum ya ne zaman adam akılllı uyuyacaklar. Memnun da olmuyor çoğu zaman hiç bi şeyden. Cinnet geçirdim ya bi saat önce resmen, gözler kaymış kızarmış ya sen 2 saatte bi uyuyan bebektin yakın zamana kadar nasıl 6:30 dan 9:55 kadar dayanıyorsun. Onu da ağlata ağlata uyuttum ayağıma aldım artık. Çok zor ya bu ay. Nolacak böyle nasıl düzelecek