Haticekeskin80 Bir aylık bebeğim var ve aşırı gaz sorunu var, ne yaptıysak olmadı, bu durumu yaşayan ve çözebilen anneler burdamısınuz
Rbia Haticekeskin80 biogaia damla kullandım ve youtube de gaz masajı var.sık sık onu yaptın baya rahatlatıyordu
Ozzmet Haticekeskin80 benimde bebeğim bir bucuk aylık neredeyse doğdugundan beri gaz sıkıntımız bitmek bilmedii biogaia ve sab simplex kullanıyoruzz gazını kendi çıkarsbiliyor ama bazenn gaz sancılarının çok vurduguda oluyo yani iyi gelen ilaçlar sadece ara ara rahatlatıyo o kadar 🤷🏽♀️
Bnhr Haticekeskin80 kimyon çayı için,sizden bebeğinize gecer. Aktardan alabilirsiniz ben bebegimde kimyon çayı +sab simplex damlasi ve bio gai ile büyük oranda çözüm buldum. Gazdan da öte biz kolik bebek olduk artik. Pilates topu üzerinde bebeginiz kucağında hoplamak da iyi geldi bize. Bir de inek sütüne alerjisi varsa o da gaz yapiyo. Bi süre içinde inek sütu olan şeyler tüketmeyip bi deneyin. Allah yardımcınız olsun
-civcivlerim- Dün biogai damla aldık ikizimi birine akşam verdim gece kustu diğerine sabah verdim oda kustu iyi gelmedi sanırım 🥺