Erencinarinannesi minikailemmm dışarı çıkarken giydirmeyeceksen normal lcw dan da alabilirsin ben uyumalıklarını hep lcw dan alıyorum dışarı çıkmalıklarını carter dan alıyorum
minikailemmm Erencinarinannesi yoo gece yatarken cnm lcw aldım hep cekti vekmeyen bişey solmayan istiyorum
Singlemom minikailemmm kesinlikle değer ben 2 tane polar tulum almıştım indirimde bütün kış onlarla geçirdik ne üşütüyor ne terletiyo hiç düşünmeden alın derim
minikailemmm Singlemom cok saol cnm o kdar para verip memnun kalmazsam diye cok terettüt ettim ama bu yorumlar içimi rahatlattı 2 tane sipariş verdim bile
minikailemmm 20152020 canım lcw dan cok aldım hep cekti ve soldu memnun kalmadım Bi türlü lsw yı hiç ama hiç sevmiyorum cok pişmanım cok param gitti bosuna
20152020 minikailemmm ben hm daha kaliteli buluyorum carterstan. Hiçbir hm ürünümde bozulma olmadı. İkinci bebeğime bile giydirebilirim. Lcw pijama takımları aldım kızıma çok memnunum. Ama ikinciye saklanacak kadar kaliteli değiller tabii
Durumoms minikailemmm inşallah dedğim gibi aslında güzel bir marka😌 ben genelde h&m alıyorum oda iyi carters a göre uygun
xbirisi minikailemmm ben aldım ama kalıpları çok çok küçük ona göre . bebeğim doğmadan almıştım , öyle güzel tulumlar aldım ki . çoğunu giyemedi çok küçüklerdi maalesef ☹️ama ürünleri bence çok güzeller
xbirisi xbirisi bende h&m çok aldım ama bence carters daha kaliteli , daha uzun ömürlü ve sağlam. gerçi hemen büyüyorlar çok kısa süre için giyiyorlar da 😊
minikailemmm Durumoms hmm hm den aldım alt pijama tarzı bel kısmı lastikler cok süngü bol oldu Bi süre sonra sansıma mı ne anlamadım
Mabelle minikailemmm çok memnunuz 3 ay büyük alın en az kalıpları dar bazı tulumları kumaşından dolayı çekme yapabiliyor .
minikailemmm 20152020 hm den de Bi kaç uzun pijama aldım cnm sadece alt bel kısımları bolaldı nedense
pembekurdele minikailemmm 18 aylığı ancak 1 yaşında giydirebilirsiniz umarım kışa denk gelir o da güle güle giysin bebiş 🌸