NurCelik ecemm21 dönem dönem duruyor bizim 9.aydan beri 9.700 civarı 14 aylığız alerjiden dolayı da yavaş alıyor kilosunu ama 6 ayda 1 kilo alıyorsa yeterli demişti bizim doktorumuz
Morcivert061 ecemm21 valla canım 9 aylıktan beri sadece 1 kilo aldı 14 aylık 10.300 şimdi yürümeye başladı oturmuyor hiç yerinde. Ama yemeği falan güzel yiyor. Bu aylarda artık cok yavaşlarmıs kilo alımı
Hohomoromu ecemm21 kilo alımı yavaşladı tabi 10 aylıkken 10 kiloydu şuan 18 aylık 12 kilo yemesi de fena değil ama hareketli çok tabi
Selenay ecemm21 canım 18 aylık suan ama o dönemlerde 500 800 gr arası anca alıyordu suandada 200 gr alırsa öpüp başıma koyucam 🤣suanda 12 13 kg civarı
ecemm21 16 aylık 12 aylıktan beri 8.400 zaten kilosu az birde gram oynamıyor doktora danıştım normal diyo ve yemeyen bi çocuk değil bunun neresi normal ben anlayamıyorum
ecemm21 Hohomoromu tabiki yavaşlıycak eğer aynı hızda alsa dev adam olur dediğim o değil bizde durdu 4 aydır aynı kilo aynı gram
Hohomoromu ecemm21 beslenme şeklini değiştirin ufak ufak hep aynı besinleri tuketiyorsa belli oyuzdn oda etkiliyor diye duymuştum farklı şeyler deneyin her zaman yaptignzdsn
Selenay ecemm21 valla bende kiloya çok takıntılıydım ama takmamak gerekiyormuş gerçekten zayıfta olsa büyüyor işte 😊sağlıklı olsun önemli olan bu
ecemm21 IkiPrensesAnnesi777 ne zamadır 8300 neye alerjisi var oğlumunda yumurtaya vardı ama geçti çok şükür
Smyetugra Almıyor benim ki ya 18 aylık şuan 11. Ayından beri 10 kilo 😬 Yemiyor ama yemeyen insan nasıl kilo alacak o hareketle zayıflamadıgına şükür
Tugce1634 1yas 14 gunluk kizim.9300 gr 81 cm.yemesi de fena degil ama boyu uzun olunca zayif duruyor.ince uzun.2 ayda 500gr almis.sukur yani.asiri hareketli zaten.
espalp ecemm21 aylık yaklaşık 500 grama düştü kilo alımı 10.ay sonrasında. Şu an 1 yaşında yaşıtlarına göre iri ama doğduğundan beri iri zaten 🤷♀️
Burcc bizde mi sorun var diyordum🙄 oğlum 13 aylıkken 12.600dü. 17 aylık 13,5 kilo şuan. Hiç oturduğunu görmüyorum aslında oldukça iyi yiyor ama kilo almıyor malesef.