Merve08 Sırf merakımdan soruyorum ilk sade sebze meyveyle başlıyoruz ya onu haşlayıp çatalla ezip verince bebekler nasıl yiyor yutarken boğazına takılmıyor mu 😣 ek gıda konusunda çok endişeliyim
Damla93 Merve08 birazcık takılıyo ben ilkten blendır kullandım şimdi ezipte veriyorum arada öksürüyo ama çok büyük sorun olmadı çok şükür
MinikEla Merve08 Ben tadımlardayım şimdilik hiç blender kullanmadım hep haşlayıp cam rende yaptım birazda anne sütü kattım çokta güzel yiyor kızım biraz büyük olan pütürleri dili ile dışarı atıyo 😊
Merve08 yanlizanne sanki böyle mama gibi olmuyor ya ezince takılacak gibi hissediyor insan zaten biz daha başlamadık da ablamın bebesine hazırlarken aklıma takıldı
yanlizanne Merve08 canım zaten çok yiyemiyor ilk başlar tadım yani iyce ez yutar yani zaten kaşığın ucuyla veriliyor refleks çeviriyor zaten bebe ağzında direk yutmaya çalışmıyor
Merve08 Nesli0504 aa mantıklı valla hiç aklıma gelmedi haşlayıp rendeleyince ezilir iyice teşekkür ederim 🥰🥰
Merve08 Pelin_brkn zeytinyağı diyorlar ya o da olur 👍🏻 zaten ilk tadımlar az oluyor 1 çk 1 tk 1yk hepsini deneyince çorba felan yaparım kuru kuru yemesin
Merve08 MinikEla cam rende mantıklı birde meyveler de haşlanıyor mu ya 😁 ay tecrübesizlik hat safha 😁
Kiraz Merve08 sen blender yap koyu olursa azcık haşladığın suyla incelt ben hep blender yaptım 8 aylık oldu artık yiyebiliyor çatalla yapıyorum ilk başta yutamıyorlar pütürlü zorlanıyor