Mom15 Bugün tam 9 ay 2 günlüğüz. Gece uykularımız bir iyi bir kötü. Diş süreci zorlu geçiyor. 4 dişimiz var. 5. yolda. Sabaha kadar her uyandığında emziriyorum. Bazen 2 kez bazen 10 kez.🤷🏻♀️ Sabahları 8 buçuk 9 gibi kalkar. Uyanır uyanmaz emziririm. Biraz oyun oynar. 1 saat kadar sonra geri uyur. O da toplam yarım saat ancak. Uyanınca kahvaltısını yapar. Her gün 1 yumurta sarısı mutlaka yer. Bazen omlet olarak ama çoğunlukla haşlanmış olarak. Kahvaltıda karışık meyve püresi veya meyveli muhallebi ya da o gün uğraşmak istersem ayrı ayrı olarak salatalık, lor krep vb.yer. Öğlen bazen yoğurt yer bazen de kefir içer. Bazı günler meyve karıştırıyorum, bazı günler sade. Her türlü seviyor. Akşamları hafif bir çorba içer. Genelde sebze çorbası. Yatmadan önce bir kez daha meyve yer. Bu kez püre olarak değil. Tek bir meyve, mesela karpuz. Isırarak ne kadar yerse. Normalde 4 kez ek gıda vermiyordum ama 1 aydır gece 2′ye doğru yatıyor. Onun dışında kalan boşluklarda her istediğinde emziriyorum. Gündüz uykuları yok denecek kadar az ve düzensiz. Sadece sabah uyandıktan sonraki uykusu düzenli, o da kısa. Yazmıştım zaten. Günde toplam 3 kez ya uyur ya uyumaz. En uzun uykusu 2 saat. Oturup oyun oynamayı sever ama bu ara yürüme, emekleme, oraya buraya tırmanma peşinde. Bir de ablası var 7 yaşında. Onunla zaman geçiriyor. Bizim günümüz de böyle. Maşallah bebişlerimize.💕