HandeSs Bebekleriniz 2 aylikken kac kiloydu kizlar oglu ayda 600 700 gram aliyor ilk ayda bu ayda oyel sanirim yagli sut filan varmis nasil anlarim sutumun yarayip yaramadigini cok uzuluyorum mama mi versem acaba 😔
_tospikannesi HandeSs 600-700 gram alıyor ise ayda yetiyordur sütün canım endişe etme sütün yaglı olması için kuruyemiş yiyebilirsin 🤗
Mircet HandeSs annenin ceviz tüketmesi bebeğe çok kilo aldırıyormuş bende yeni öğrendim bu ay deneyeceğim canım
Atomkarinca HandeSs doğum kilosu onemli ve su anki kilosu ne kadar ayda 500 ile 1000gr arası aliyosa normal kilo alimi
Dilaferuz Bence kilo alımı güzel sütünüz yetiyor gibi mama vermeyin en güzeli sağlıklısı anne sütü maalesef benim süt az gel meme+mama gidiyoruz çok zor en pratik sizin sağlıklı büyümeler
Azatsmommy Atomkarinca ya konuyla alakası yok ama bişey sormak istiyorum 500 1kilo arası normal demşsnz ona istinaden. Oğlum 3 aylık ilk 2 ay ayda 600 gr aldı bu ay 1600 kilo almş çok şaşknm meme ve mama gidiyoruz fazla mı ya doktor kilosu normal dedi ama 1 ayda 1600 kg cok geldi bana Allah korusun ilerde Bi rahatszlgı olmasından korkuyorum bu arada dogum kılosu 3700
Atomkarinca Azatsmommy demekki sütünüz artik tek yeterli gibi normalde ilk 3 ay ayda ortalama 1 kg aliyolar 3. Ayda daha az alan var siz çok güzel almışsınız maşallah dr normal diyosa sorun yoktur su an kac kg bebegin
Azatsmommy Atomkarinca 3700 dogdu suan 6600. Sütümü sağıp veriyorum 3 saatte 1 90 cc ckıyor doymuyor üstüne mama da veriyorum ilk 2 ay ayda 600 gr aldı bu ay 1600 kılo almış hemşire kilosu normal dedi ama sütüm yeterli olsa 90 cc Az degl mi sürekli 90 ckıyor doymuyor üstüne 60cc mama anca öyle doyuyor
Atomkarinca Azatsmommy sagimla bebeğin emerken çektiği şut miktarı aynı olmaz diyorlar dr yönlendirmiştir sizi zaten nasıl uygun gördüyse öyle devam edin ama kilosu çok iyi bebeginizin
ArasAybarsMoM HandeSs bnm bebegim premature 1800 dogdu tam iki aylikken 5020 gramdi doktorlar 600-700 grama cok iyi diyolar genelde az almamis sizinkide gayet guzel tabi dogum kilosuda onemli