Burcu_d Merhaba kızlar 35 günlük bebeğim sürekli kendini kasma halinde kasıyor kasılıyor çok sıkıyor kendini tuhaf sesler çıkartarak bi gerilme halinde Gazdan desem gazını çıkarttığı zamanlarda yine aynı şekilde Var mı yardımcı olacak fikri olan
sultancaksen07 Burcu_d gaz canim tam cikaramiyordur ondan normal siktiginda karnina sırtına masaj yap olur mu ?
Heyanne Burcu_d gazini ne kadar çıkarsada bir kadın ağrısı oluyor bebeklerin kasma sebebi odur..Birde 1 aydan sonra gaz sancıları dahada şiddetleniyor tam zamanindasiniz..benim oğlumun ikinmaktan sesi kısılırdı..
Aleynag Burcu_d benim kızımda da aynı sorun var apar topar doktora götürdük doktor gaz olduğunu iyice çıkarmamazı söyledi. Benim kızım emmiyor mama yiyor mama da çok fazla gaz yapıyor. Sırtına vurarak çıkar sonrasında yanlarına masaj yapar gibi okşa daha kolay çıkarıyor
BARKINATLAS Burcu_d benimde bugün 40 günlük oldu.aynısı bizde de normal dedi doktor.ama şiddetli ağlamada yapıyordu.gaz çıkarmak istemiyordu.ne gece ne de gündüz uyumamaya başlamıştı iyesi batmış dedi annem masaj yaptı sırtına falan şimdi rahat rahat uyuyor.dünden beri düzeldi.bel kısmına sende masaj yap.sırtıyla.ayaklarını karnına çekmeden yapıyorsa gaz için değil.benimki de öyle yapıyordu.
Burcu_d sultancaksen07 canım teşekkür ederim internette ve buradaki forumda epilepsi filan diye şeyler okudum da içim bi huzursuz oldu :(
Burcu_d Heyanne gazlı bebek doğru Gazi oluyor ama ben çıkarttı diyorum o zaman yine aynı halleri devam edince endişelenmeye başladım acaba gaza bağlamak yanlış mi dedim canım
Kaderrrrrr Kesinlikle gaz bizimkide 2 aylık olana kadar böyleydi kıpkırmızı oluyordu kasilmaktan ama baya gaz çıkarıyordu yine gazdan ötürüymüş biogaia kullanmıştık iyi gelmişti
rua_da_senhora_das_verdades Burcu_d merhaba bu durumu tam olarak nasıl yaşadınız, ne kadar sürdü ve dr kontrolü oldu mu?