Elifada21 Baharas normaldir herhalde canım kaç kilo doğdu bebişin ? benim bebeğim 1 aylıkken 5 kilo 57 cm di 😂 şuan 1 ay 20 günlük 2 hafta sonra tekrar gidicem ,
Birhemsire_anne Elifada21 bir ben degilmisim böyle cok sükür bizm bebiste 37 haftalık doğdu 3 kg 1.ayında 4.600 oldu 57 cm
Papatyaseverr Baharas sağarak azalmaz kuzum ben 7 aydır sağıyorum erken doğum yaptım düzenli sağarsan artar 💜
Hanzade_1 Kilo işibebekten bebeğe değişirmiş. Benim kızım da 4 aylık kontrolde 6100 Dü kilosu aylık düzenli 700 800 gram alıyor aylık 500 gramın altına düşmediği sürece sorun yok dedi doktorumuz. Formül mamayla besleniyor sadece
NamelesS Baharas Maşallah gayet iyi kilosu, siz burda 1 aylıkken 5 kg diyenlere bakıp bebeğinizi zayıf zannetmeyin her bebeğin doğum kilosu gelişim hızı farklıdır.😌
gkcsvn 6200 bizim yanaklari topalak.nasil zayif olsun beni goren sutun yariyor diyor …ve biz 3 0kilonun altinda dogduk
cnss5 Baharas 8.300 bizimki suanda 37+6 da dogum yaptim iri bi bebekti dogdugundada ama 4500 dogdugundada seninde erken dogurmana ragmen cok iyi bence