Fatmanurbal Sevgili anneler kızım 6 aylık ve yürüteç almalımıyım,henüz erken mi karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz? Aranızda kullanan var mı varsa kaç aylık başladınız ve önereceğiniz yürüteç varmı?
Merve Fatmanurbal bence almayın. Yürüteç zararlı. Onun yerine ilk arabam ya da ilk adım arabası yani yürüme arkadaşı edinin 🥰
Ikrazumra19 Fatmanurbal ben hic kullanmadim doktorumuz tavsiye etmedi oyle boyle ilk adim arabasi alsim onunla buyudu gitti
Nick Fatmanurbal 5.5 aylık ben aldım kullanıyorum ama çok durmuyor içinde zaten sıkılıyor. Günde birkaç kez yarım saat fln kalırsa kalıyor
HTN Merve ya bende ilk adım arabası düşünüyorum ama sanki böyle dusuverecekte ağzını falan çarpacakmış gibime geliyor korkuyorum açıkçası
Bksl Fatmanurbal bende 6 ayında aldım ilk zamanlar 15 dk tutuyordum şu an 7 aylık daha fazla durmak istiyor. Normalde sürekli ağlayan durmayan bebekti ama yürüteçi çok sevdi
Deletedmom414 Fatmanurbal ben aldım valla zamanında bindik sanki ne oldu? Günde yarım saat falan bindiriyorum yemek yerken wcye girerken iyi oluyor
Fatmanurbal Deletedmom414 çok durmayan bir bebek değil kızım ama yarım saat idare ediyor diyorsunuz☺️Teşekkürler
Ceydakoruc Fatmanurbal 6.aydan sonra kullanmaya başladım, yürüme arkadaşındansa bence yürüteç daha mantıklı. Geçen bir bebek öldü yürüme arkadaşı yüzünden düştü ve hiç bir korumalığı yok onun. 4 kardeşiz hepimize kullanmış annem hepimizde 1 yaşından önce yürümüşüz 2 kardeşim 10 aylıkken emeklemeden yürümüş🤷🏻♀️
Fatmanurbal Ceydakoruc Allah korusun ama yürüme arkadaşını herkes çok öneriyo bende tedirgin oldum alamadım o yüzden. Teşekkür ediyorum ☺️
Mihrimah61 Fatmanurbal 7 aylıktı heralde oğlumu koymaya başlamıştım. Gün içinde azar azar koyuyodum zararlı olduğunu da hiç düşünmüyorum. Bütün gün durmuyolar üstünde sonuçta. Daha sonra yürüme yardımcısı oyuncakta almıştım. 8 aylık yürümeye başladı oğlum
NaimeYilmaz Fatmanurbal Ben almamanızı öneririm. Gelişim sürecinde doğal süreci bozacak şeyleri uygun görmüyorum. Doğal süreci bozan şeyler her zaman zarar verir düşüncesindeyim. Almak istiyorsanız mutlaka ortopedik yapıda ve çok geniş olmayan bir model tercih etmenizi öneririm. Pregonun başarılı olduğunu duymuştum. Yorumlarını incelemek gerek. ☺️
Fatmanurbal NaimeYilmaz pregoyu bende duydum almakla almamak arasında kararsızdım öneriniz için teşekkür ederim 🙏🏻 🥰