Glsever Yigitalpsmomy çok teşekkür ederim salı günü sezaryen oldum da doktor dün banyo yapıp bandı açabilirsin dedi baticon sür sabah akşam dedi ama pansuman falan demedi sanırım yani böyle açık mı kalıyo dikiş izleri pansuman istemiyor mu mikrop falan kapmaz mı?
Esilamm01 Glsever canım 5 buçuk ay önce dogum yaptım su geçirmez bant taktılar 10 gün boyunca kontrole kadar ama duşa girip çıktığımda ben bandı yeniliyordum eczaneden aldık ve 10 gün hiç bişe sürmedim 10 günden sonra krem sürdüm verdigi
Liyakusunannesi29 Glsever bende sezeryan oldum benim bandımı hastanede çıkardılar yapıştırma dikş banyomuda hemen yapmıştm bi sprey skmişlardı su falan geçirmez yapabilirsn demşlerdi ama pansumana gerek yok diye biliyorum ben yani ben yapmadın
tubbaaa Glsever bana baticonda sür dememişti canm 4 gün sonra bandı çıkardım gittim banyo yaptım her gün bantla bandı çıkarınca da bi daha yapıştırmadım
Organiktavuk Glsever kapalı dikiş mi yani yapıştırma olanlardan ? Hayır sorun olmaz sadece kuru tutman yeterli benim 3gün bantı çıkardık hatta doktorum hafifçe lifle yıkayabilirsin demişti ben cesaret edip uzun bir süre bakamamıştım bile 😂
Linaa13 Glsever ben iki ay once oldum 4 gun tek pasumankı kaldı sonra actı artık takmadım hiç mikrop filan kapmadı
Yigitalpsmomy Glsever batikonla pansuman yapacaksin canim artik banda gerek yok düzenli batikon sür sabah aksam gazli bezle göbeğin ameliyat yerini kapatiyorsa arada havalandir koku yapar kuru tut o bölgeyi geçmiş olsun başka sorun varsa sorabilirsin🌸