babygirlandmom Merhaba kizlar kizima mont ve bot almak istiyorum kıs icin ama fiyatlar cok pahali elinde temiz kullanlms satmak isteyen var mı acaba 2 yasinda kizm ama 3 4 yas da olur bot icinde 24 25 numara aryorum
Ahmed babygirlandmom erkek çocuk için bende arıyorum satmak isteyen olursa almak istiyorum oğlum bide yeni yürümeye başladı 1 yaşında . Mont rahat adım atıcaki ayakkabı
babygirlandmom Drasya11 tesekkur ederim ama oyle kabul edemem size ozelden yazayim eger elinizde varsa resim atarmisin rica etsem
Drasya11 babygirlandmom Ablamdan alacağım yeğenim var 3 yaşında onun montu varmış elimde değil şu an ondan alıp sana göndereceğim dua etmen yeter olur mu ❤️
Ahmed babygirlandmom inşallah ya çabuk büyüyor ondan hemen almak istemedim burdan uyguna bulup almak istedim
babygirlandmom Drasya11 gercekten tesekkur ederim allah sizin gonlunuzu biliyor ama oyle kabul edemem bakayım monta guzelse eger bi fiyatta anlasalm oyle alim
Drasya11 babygirlandmom Ben sana resim göndermeye çalışayım olur mu ablam çalışıyor eve gelince isterim tamam dediğin gibi olsun 😊