Aselks Yaklaşık 2 aydır bu problemi yaşıyoruz her gece düzenli olarak bir saat belirleyip uyanıyor ve geri uyuması saatleri buluyor var mı bizim gibi olan ataktan dolayımıdır acaba
Aycayldrm Aselks bizimki 2 yasinda hala kalkiyo 1 bucuk yasindayken gece saatlerce oturue oyun oynardi ama duzene gircek korkma
Ozlemm16 Aselks al benden de o kadar 19 aylık hala gece 4 5 kere kalıyor çok yoruldum artık emdiği için kalkıyor benimki büyük ihtimal birde dil çıkarıyor bu ara ondan
snyck Aselks her gece duzenli ayni saatte kalkar ama mama verip altini temizleyince tekrar uyur saatlerce uyanık kaldığı olmuyor 🤷♀️ 17 buçuk aylik
EmineB10 Aselks benim kozım da büyürken böyle bir dönem geçirmişti 2 yaşında memeyi bıraktıktan sonra düzene girdi uykusu
Aselks Aycayldrm ay insallah uykuları cok düzenliydi o yuzden ben de dönemsel birsey olduğunu düşündüm umarım bir an önce düzelir
Aycayldrm Sltan45_a duzelcek gece 1 kez kalkmaya baslayacak su icmek icin belkide hic kalkmayacka kucuk oglum dogana kqdar gece uykulari cok guzeldi smdi bikac kez uyanip ysnimiza geliyo ama hemn uyuyo uykusu iyi