Oznurrmehmet Bebegım 2 ay 15 gunluk 3 gun boyunca kaka yapmıyor ondan sonra 4. Gunde bezının onune sırtına kadar dolduruyor tek bır seferde yapıyor .bırdahaKi Kakası da yıne 3 gun sonra oluyor acaba bır sorun var mı doktora goturmelı mıyım .😔
e_yildiz1 Oznurrmehmet bizimde öyle bir sorunumuz olmuştu doktorumuz eğer kabız değilse bazen bebekler vücudunda tutar kilo yapmak için belki sizinde öyle bişeydi bizim bi ara kilo sorunumuz vardı doktorunuza sordunuz mu ?
HamzasMomy Oznurrmehmet kabız şeklinde yani top top değilse bir sorun değil. Bebekler 10 güne kadar yapmamaları normal diye biliyorum. Heleki anne sütü aliyorsa
Seyda211118 Oznurrmehmet sorun olup olmadığı konusunda bir şey söyleyemem ama benim ilk oğlum bir yaşına kadar bazen çok kabız olduğu bazen 3-4 günde bir yaptı şimdi günde en az 2 kez yapıyor yeni Doğan oğlumda bazen hiç yapmıyor bazen yapıyor
Burcu-Tpc Mamaylamı besleniyor benimde öyleydi doktor normal dedi 6/7 gün bile yapmadan durur dedi panik yapma dedi bana ama ben zeytinyağı ile erken yapmasına yardımcı oluyorum